ŞIRNAK / İDİL - Atatürk Ortaokulu

Kalem Sende Söz Sende

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Ar-Ge biriminin desteğiyle oluşturduğu etkinliklere öğrencilerimizi bekliyoruz.

Söz Sende-Kalem Sende etkinliğimiz her ay belirlenen edebi ve bilimsel konularda öğrencilerin fikrini beyan etmesine dayanmaktadır. Kalem Sende etkinliğinde öğrencilerimizden fikrini kurallar olmaksızın beyan etmesini beklemekteyiz. Söz Sende etkinliğindeyse ise en fazla 3 dakikalık video ile ister röportaj ister kendi fikirlerini görsel olarak sunabilirler. Gönderilen yazılar Şırnak MEM ARGE hesabında yayınlanacak ve dönem sonunda dergi haline getirilecektir. Gönderilen videolar ise yine Şırnak MEM ARGE hesabında yayınlanıp dönem sonunda kısa film şeklinde paylaşılacaktır.

Buayki konumuz ''Engel Var mıdır?'' ve James Webb uzay teleskobunun gönderdiği fotoğraflar hakkında ne düşünüyorsunuz?''

Paylaşmak istenilen fikirlerin *sirnakmemarge@gmail.com* hesabına 15 Ocak a kadar gönderilmesi gerekmektedir.

14-12-202214-12-2022

Yayın: 14.12.2022 - Güncelleme: 14.12.2022 10:54 - Görüntülenme: 134