2022-2023 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere,velilere,öğretmenlere ve ziyaretçilere afet ve sonrası durumlarla ilgili bilgilendirme sayfasıdır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Yazılı tarihleri belirlenmiştir.

27 Şubat 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli ders programı yayınlanmıştır.

Ara

"Siber Güvenlikte Millî Ruh" sloganıyla çıktığımız yolda, gelecekte ulusal siber güvenliğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın bu alanda yeterlilik kazanmasına önem veriyoruz. Toplumda siber güvenlik bilincine sahip bireylerin sayısını artırmak için eğitim ve farkındalık faaliyetlerinin bir parçası olarak düzenlenen yarışmaların bu konuda önemli bir etkiye sahip olduğunun da farkındayız. Bu yıl Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile üçüncüsünü düzenlediğimiz Siber Zekâ Bilgi Yarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin siber farkındalık bilinçlerini arttırmayı hedefliyoruz.

Öğrencilerimiz grupları için belirlenen tarihlerde bu sayfadan başvuru formunu doldurarak; siber güvenlik konularını kapsayan Siber Zekâ Testi'ne katılabilirler. En çok doğru cevabı, en kısa sürede veren öğrencilerimiz Ofisimiz tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Sonuçları, Ofisimizin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Ara

2. yazılı tarihleri

21 Kasım 2022'den geçerli yeni ders programı yayınlanmıştır.

Öğrencilerimizin ve velilerimizin ona göre hazırlıklı gelmesi rica olunur.

21 Kasım 2022 Pazartesi günü sabah 08.00 de okul bahçesinde görüşmek üzere.

Okul koduna girmeniz gereken:73-DML

Siteye girmek için https://bilgekunduz.ankara.edu.tr/giris.php

Bilge Kunduz Etkinliği

Tüm öğrencilerin katılabileceği bilgi işlemsel düşünmeye yönelik etkinliktir. 15 soru 45 dk'da çözülmesi sizlerden istenmektedir. Başlamadan önce kalem ve kağıt yanınızda bulundurmakta fayda var. Girişte sorulan sınıf,ad, soyadı kendiniz adına dolduruyorsunuz. Okul kodu yerine 73-DML olarak gireceksiniz.
   7-11 Kasım ve 14-18 Kasım tarihleri arasında giriş yapabilirsiniz.Şimdiden başarılar ve iyi eğlenceler.

Adresi ⬆️⬆️⬆️

Ekm

1.Dönem 1.yazılı tarihleri belirlenmiştir.

Ekm

Okulumuza İlçe Rehberlik ve Araştırma Merkezi aracılığıyla yollanan Disleksi ile ilgili broşür ve videolar aşağıda verilmiştir.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Atatürk Ortaokulu idari çalışma programı aşağıda yer almaktadır.

Şırnak İli 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Çalışma Takvimi

Veli toplantısı 28 Eylül 2022 günü saat 15:00 de yapılacaktır.

Dys Kullanım Kılavuzu